Over mij

Hi, welkom op KidzSpot

Als moeder van twee jonge kids merk ik dat het lastig is om op ieder moment van de dag een leuke (leerzame) activiteit paraat te hebben.

Daarom wil ik jou met behulp van kant en klare printables helpen. Met deze downloads heb jij in een handomdraai een leuke activiteit klaar gezet. Je kinderen blij én jij warme thee of koffie 😉

 

3+

E- books

10+

Activiteiten kaarten

20+

Work Session

250+

Happy Customers

Aan de slag

Jij wilt graag aan de slag met leuke leerzame activiteiten voor peuters en kleuters, maar weet niet waar te beginnen? Ik help je graag!

  • Aanbieden leuke en leerzame activiteiten voor peuters en kleuters
  • Door middel van mijn blogs deel ik tips en downloads
  • Shoppen bij KidzSpot
  • Alle producten zijn door mij zelf ontworpen
  • Snelle en makkelijke activiteiten die de aandacht van je kind opeisen

Leuke activiteiten ondernemen met je kids?

Er zijn zoveel ideeën te vinden op internet dat je van gekkigheid misschien niet meer weet waar je moet beginnen. Daar wil ik je graag een handje bij helpen.

Deze blog ben ik gestart omdat ik voor mijn twee kinderen voornamelijk educatief speelgoed aanschaf of creëer en voortdurend op zoek ben naar activiteiten waarbij ze zichzelf door middel van spel ontwikkelen. Elektronisch speelgoed zul je dit bij ons thuis weinig tegen komen.

Mijn doel is het delen van ideeën met andere ouders/ verzorgers van jonge kinderen. Met KidzSpot.nl richt ik me momenteel op kinderen in de leeftijd van 1 jaar tot 4 jaar.

 

Over mij

Ik ben moeder van twee prachtige kids en getrouwd met hun papa. Samen wonen we in een klein dorpje op de Veluwe. Ik heb een HBO opleiding gedaan op het gebied van Lifestyle & Gezondheid, momenteel ben ik parttime werkzaam in de zorg sector. Naast mijn werk ben ik veel bezig met het bedenken en uitvoeren van leerzame activiteiten met de kinderen, waarbij plezier voorop staat.