Waarom ben ik begonnen met bloggen?

Ik ben deze blog gestart omdat ik voor mijn twee kinderen voornamelijk educatief speelgoed aanschaf en voortdurend op zoek ben naar activiteiten waarbij ze zichzelf door middel van spel ontwikkelen. Misschien denk je nu wel, uhm wat? Educatief speelgoed is in mijn ogen speelgoed waarbij een kind spelenderwijs leert. Ik ben absoluut niet tegen elektronisch speelgoed, al zul je dit bij ons thuis afgezien van een kindertablet weinig tegen komen. Inmiddels maak ik zelf printables voor peuters (2 tot 4 jaar), via deze website wil ik deze met jullie delen.

Mijn doelen voor deze blog

Mijn hoofddoel is het delen van ideeën met andere ouders/ verzorgers van jonge kinderen. Daarnaast is het bijhouden van deze blog voor mij persoonlijk een manier van reflectie en het ordenen van gemaakte printables. Ik struin vaak internet af naar nieuwe ideeën, het leek me handig een overzichtelijke pagina op te zetten met hierop verschillende activiteiten voor kinderen in diverse leeftijdscategorieën. Met KidzSpot.nl richt ik me op kinderen in de leeftijd van 1 jaar tot 4 jaar.

Over mij

Ik ben moeder van twee prachtige kids, een meisje 2016 en een jongen 2018. Ik ben getrouwd met hun papa, samen wonen we in een klein dorpje op de Veluwe. Ik heb een HBO opleiding gedaan op het gebied van Lifestyle & Gezondheid, momenteel ben ik parttime werkzaam in de zorg sector. Naast mijn werk ben ik veel bezig met het bedenken en uitvoeren van leerzame activiteiten met de kinderen, waarbij plezier voorop staat.